Újdonságok

 A Gazdasáfejlesztési Operatív Program (GOP-1.1.1-09/1-2010-0106)  keretén belül Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység címen elnyert pályázatunk során megvalósult a "Gyógynövény alapú, relaxáló hatású, funkcionális élelmiszerenek minősülő ital- prototípus előállítása". 


 

A Piroska csapata célul tűzte ki, hogy az alapanyagok kiválasztásánál nem csak a kellemes ízt, hanem a kedvező élettani hatásokat is figyelembe veszi. Így esett a választásunk a gránátalmára. 

A gránátalmának magas a C-vitamin tartalma, ezenfelül igen sok B-vitamint is tartalmaz. E két fő vitaminon kívül tartalmaz még káliumot, rezet és nátriumot is. A gránátalmának igen magas az antioxidáns tartalma, rengeteg polifenolt tartalmaz, melyek gátolják a bőr öregedését, sejtjeinket frissen tartják és segítségükkel megelőzhetőek a krónikus betegségek.
 
 

www.szikravin.hu="">" style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;font-size:medium">A diabetikus szörpcsalád is bővült 2 új ízzel. A hagyományos gyümölcsszörpök között is igen közkedvelt citrus mix és bodza ízesítésben is kaphatók már a Diabetikus Fino Piroska szörpök.

Keresd az üzletek polcain!